Restauracja Lady Gagi skrytykowana

Uznany krytyk kulinarny zmieszał z błotem jedzenie w otwartej przez rodzinę piosenkarki Lady Gagi restauracji.

Lady Gaga nie będzie zachwycona opinia na temat jej restauracji fot. Jemal Countess
Lady Gaga nie będzie zachwycona opinia na temat jej restauracji fot. Jemal CountessGetty Images/Flash Press Media

Rodzice Lady Gagi, Cynthia i Joe Germanotta, wsparci finansowo przez słynną córkę otworzyli w minionym tygodniu w Nowym Jorku włoską restaurację o nazwie "Joanne". Lokal został nazwany na cześć zmarłej cioci gwiazdy.

Osoba Lady Gagi spowodowała, że restauracja już cieszy się ogromną popularnością, a stoliki są zarezerwowane na kilka tygodni do przodu.

Krytycy kulinarni, dla których "Joanne" stała się łakomym kąskiem, nie zostali zaproszeni na otwarcie restauracji. Jednak jednemu z nich, Steve'owi Cuozzo z "New York Post", udało się dostać do środka.

Krytyk delikatnie mówiąc nie był zachwycony jedzeniem, które mu zaserwowano, a artykuł o "Joanne" zatytułował " You'll Gag on the Food at Gaga's" (w wolnym tłumaczeniu: "Jedzenie u Gagi odbierze ci mowę").

Steve Cuozzo napisał, że potrawy w restauracji rodziców Lady Gagi jest "niewymownie tłuste", a kelnerzy "nie mają pojęcia o swojej pracy".

Krytyk twierdzi, że czekał na zamówionego kalmara blisko godzinę. Zamówione owoce morza miały smakować "jak podeszwa". Cuozzo skrytykował również sałatkę i spaghetti.

Wreszcie dziennikarz zarzucił, że w restauracji rodziców Lady Gagi jest bardzo drogo.

Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas